FontanellesNatura
/

Un espai exclusiu per a vosaltres on us trobareu com a casa !!

 

No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres!

Voleu organitzar una festa, una trobada d'amics, la presentació d'un llibre o fer una reunió de treball en un entorn immillorable?

Encantats d'ajudar-vos en el que necessiteu!

Contacteu amb nosaltres per veure les disponibilitats de calendari i us indicarem la manera de formalitzar la reserva.

Deixeu les vostres dades de contacte i us responem tot seguit!

MOLTES GRÀCIES

Us respondrem el més aviat possible ! 


Com arribar?

Si veniu de:

Barcelona: direcció a Vic per la C-17, sortida 49 direcció Seva, un cop arribat a Seva travesseu el poble en direcció a Viladrau, a 1 km i mig més o menys de la sortida del poble en direcció Viladrau trobareu una gran fàbrica d'embotits Splendid Foods. La carretera fa un suau revolt just davant de la fàbrica i a la dreta puja un carrer asfaltada que heu d'agafar. Un cop en aquest carrer el seguiu vorejant les naus que hi ha i al final veureu un camí de sorra, l'agafeu i seguiu el camí fins arribar a Fontanelles, un cop veieu la casa heu d'anar a l'esquerra i veureu la P de pàrquing per deixar els cotxes. Es fàcil i està senyalat amb cartells de FontanellesNaturaUn cop arribeu a la casa, el pàrquing està senyalitzat darrera de l'esplanada de davant de la casa. 

Girona: Agafeu la AP-7 direcció Barcelona, sortiu per agafar l’Eix Transversal C-25, un cop a l’eix direcció Vic sortiu a la sortida 194 – St. Sadurní d'Osormort i agafeu la BV5303 sempre direcció Seva. Abans d’arribar a Seva a l’esquerra veureu el carrer cap el polígon  (davant gran rètol Spendit foods). Al final del carrer comença el camí de sorra cap a FontanellesNatura.
ULL!! si veniu seguint Google Maps tingueu en compte que els últims metres Google Maps s'equivoca i us envia a un cul de sac. Google diu que a l'alçada de la fabrica Giacomini feu un gir de gairebé 360º per agafar un camí que fa pujada. Aquest camí us porta a un cul de sac. Per arribar correcte heu de seguir per la carretera i uns 20 metres més endavant davant de la fàbrica que diu Splendid Foods agafar la rampa asfaltada que surt davant. Al final ja veureu el camí de sorra de FontanellesNatura

 

Distàncies des de:

 Barcelona: 50 minuts

Tarragona: 1h 35 minutsGirona: 1 hora

 Lleida: 1h 50 minutsFAQS

Tens dubtes? Aquí et deixem algunes de les preguntes que ens han fet i que poden ser-te d’utilitat. 

Com funciona? Ho hem de deixar net? Aquí teniu les instruccions de funcionament de la sala: instruccions 

Es pot dormir a FontanellesNatura? De moment no tenim espai acondicionat per dormir, pero potser en un futur si. Ara bé si voleu podem recomanar-vos on dormir ben a prop i us faran un tracte especial si veniu de part nostra. 

 Serviu dinars? No, no servim dinars, però tenim  varis caterings i restaurants de la zona que us poden ajudar. Si ens indiqueu que necessiteu us podem passar el contacte i vosaltres mateixos contractar el servei com més us convingui. 

Hi ha cafetera? Si! Teniu una cafetera italiana a la vostra disposició amb el lloguer de la sala. Ara bé si voleu café de càpsules, podeu llogar el nostre KIT Nespresso i us oblideu de problemes de café cremat! 

 

Podem fer calçots? Sí i tant! tenim preparat un espai per poder foc a terra  i us podem subministrar sacs de sarments per a que el foc faci flama i es coguin amb tots els aromes! Només cal tenir en compte que el període és de 15 d'octubre a 15 de març, ja que la resta de l'any no és permès fer foc a terra per risc d'incendi.

Podrem veure les carreres? I el futbol, la película de la tarda o els dibuixos animats!! La sala està equipada amb un televisor

Es pot projectar una presentacióo passar un video o fotografies? Si! a través de la TV que té entrada USB podeu projectar imatges, vídeos i documents. La sala també disposa d’accés a wifi per la vostra comoditat.
 
Hi ha música? Si, la sala disposa d’un equip de música a més l’equip te conexió a altres equips com mp3, ipods, iphones o ordinador i podeu fer sortir la vostra música per l’equip. 

Qualsevol altre dubte, no dubteu a contactar-nos!